Profil

Fysiske rammer

Indendørs

Flakkehaven er en institution der er bygget op omkring fire "nedlagte lærerboliger", de to af lærerboligerne er bygget sammen til et kæmpe hus - Fristedet. Vi har ligeledes en pavillion. 
Vi har valgt at de 0-3-årige børn begynder i Sneglehuset i stuen. I Sneglehuset er de 3-4 årige børn på 1. salen.De 4- 5-årige er i Stærekassen og de 5-6 årige går i Kræmmerhuset. Når børnene begynder i skole flyttes de til Fristedet. Her går børn fra børnehaveklassen til og med 4. klasse. Vi har klubtilbud 5.kl og 6. kl børn. Her er vi på skolen.    Alle de flytninger kan lyde forvirrende, men for børnene er det spændende. Børnene kender alle de voksne, det er nok forældrene der har de største problemer ved at flytte fra faste rammer og erkende at ens barn bliver ældre.
Der er 2 m2 pr. barn. Det er beregnet ud fra " Administrationsgrundlaget" en overenskomst mellem kommune og BUPL og FOA.

Udendørs

At være ude anses generelt for nyttigt; børn får mulighed for at bruge deres energi og få frisk luft. Vi har et stort spændende udendørs legeområde. Vi har ca. 10.000 m2 naturlegeplads med skov, bålhus, svævebane, klatretræer, bakker og høje og en masse gode gemmesteder. Vi har også en ganske almindelig legeplads med gynger, tårne med rutsjebane, sandkasser m.m. Vores institution ligger lige op til idrætsanlægget, hvilket gør vi har oceaner af muligheder.