Krop, sanser og bevægelse

Kræmmerhuset

1. Det pædagogiske læringsmiljø skal understøtte, at alle børn udforsker og eksperimenterer med mange forskellige måder at bruge kroppen på.

2. Det pædagogiske læringsmiljø skal understøtte, at alle børn oplever krops- og bevægelsesglæde både i ro og i aktivitet, så børnene bliver fortrolige med deres krop, herunder kropslige fornemmelser, kroppens funktioner, sanser og forskellige former for bevægelse.

 

Vi skaber mulighed for at børnene bruger og stimulerer alle sanser. Samt udvikler alderssvarende fin-/grovmotoriske færdigheder. Flakkehavens legeplads er etableret, så det giver børnene mulighed for at udfordre de varierede bevægelser, der er i legen året igennem. Derudover benytter vi os af skolens gymnastiksal.

Vi har fokus på de børn, der har vanskelighed ved det motoriske. Enten fordi de ikke tør eller fordi de har brug for en hjælpende hånd.

I Kræmmerhuset er vi tilknyttet Slagelse kommunes kanon projektet f.eks. Krop og bevægelse, hvor børnene får kendskab til krop, sanser og bevægelse. Både i praksis og teroi.

Siden er sidst opdateret 10. marts 2021